Imatge

Disseny CAD1

La nostra oficina tècnica està equipada amb dues estacions de treball que utilitzen Solidworks 2022, una potent eina de disseny i modelatge.

A més, comptem amb una impressora 3D Ultimaker que ens permet produir una àmplia gamma de components, incloent-hi prototips innovadors i utillatges especialitzats.

Programació CAM

Mitjançant l'ús de SprutCAM X, la nostra programació CAM permet realitzar amb habilitat els mecanitzats més intrincats i desafiants.

Imatge
Imatge

Mecanitzat CNC

 

Robot Staübli TX200

Fresadora 3 eixos 2200mm x 1500mm

Laminació de materials pre-impregnats

La nostra especialització radica en els laminats de pre-impregnats, els quals són tractats en sales climatitzades per assegurar una manipulació impecable dels materials. A més, conservem tots aquests materials de manera òptima en un entorn controlat de congelació.

Mitjançant l'ús d'un plotter de tall avançat, garantim el tall del material amb la màxima precisió. Aquest procés no només ofereix una qualitat inigualable, sinó que també ens permet optimitzar l'ús del material amb eficiència.

Imatge
Imatge

Curat

Mitjançant els processos de curat en autoclau, aconseguim aprofitar al màxim les prestacions dels materials laminats, assegurant resultats excepcionals.

Disposem de diverses mides d'autoclaus per adaptar-nos a les teves necessitats:

  • Autoclau 1: Amb dimensions de 2000mm x 3500mm, permetem el tractament de peces de gran envergadura.
  • Autoclau 2: Amb una superfície de 1200mm x 2200mm, assegurem la qualitat en el curat de diverses mides de materials.
  • Autoclau 3: Ofereix una àrea de 1100mm x 2200mm, garantint un curat precís i efectiu per als teus projectes.

Aquestes dimensions diverses ens permeten oferir un servei complet i personalitzat segons les necessitats dels nostres clients.

Tractaments superficials

Tenim disponibles diversos tipus d'acabats per donar el toc final perfecte a les teves peces:

  • Acabat Polit: Per a una superfície suau i professional.
  • Acabat Abrillantat: Per a un aspecte brillant i elegant que crida l'atenció.
  • Acabat Vernissat: Proporciona una capa protectora duradera i una aparença refinada.
  • Acabat Pintat: Personalitza les peces amb una gamma de colors que compleixen amb les teves preferències i marca.

Amb aquest ventall d'opcions d'acabat, et garantim que les teves peces no només seran funcionals, sinó que també tindran una estètica excepcional que compleix amb els teus estàndards més alts.

       

 

 

Imatge
Imatge

Control de qualitat

Cada etapa del nostre procés de fabricació incorpora un rigorós control de qualitat per garantir resultats impecables. A més, gràcies al nostre sistema de planificació de recursos empresarials (ERP), disposem d'una traçabilitat completa de cadascuna de les peces que fabriquem. Això ens permet assegurar la qualitat i la coherència en tot moment.

Metrología 3D

Comptem amb una eina excepcional per al control dimensional: el braç de mesura 3D Hexagon Absolute Arm 8325 de 7 eixos. En combinació amb el programari PC-DMIS, aconseguim un nivell de precisió en el control dimensional que és insuperable. Aquesta tecnologia ens permet assegurar que cada peça compleix amb les especificacions amb la màxima exactitud possible.

Imatge