Imatge

QUI SOM?

L'any 2008, la visió apassionada per la creació de components de tecnologia avançada va donar a llum Darne Sport Composites S.L. Des dels nostres inicis, hem estat compromesos amb la innovació i l'excel·lència en la construcció de peces que superen els límits tecnològics. Amb la nostra seu central a la vibrant ciutat de Sabadell, estratègicament situada prop de Barcelona, ens trobem en el cor d'una regió amb una rica herència industrial i una xarxa de col·laboracions de primer nivell. Aquesta ubicació ens brinda avantatges únics en l'accés a recursos, talent i tecnologies de punta, que ens permeten estar a l'avantguarda del desenvolupament de components d'alt rendiment. Al llarg dels anys, hem establert una reputació de confiança i excel·lència, oferint solucions personalitzades que satisfer les demandes més exigents dels nostres clients. La nostra feina no només es basa en la producció de peces tècnicament superiors, sinó també en la construcció de relacions duradores i de confiança. Mitjançant la nostra passió inquebrantable i el nostre compromís amb la qualitat, seguim sent un soci preferent per a aquells que busquen excel·lència en la construcció de components de primera classe en un món en constant evolució.

QUE FEM?

A les nostres modernes instal·lacions a Sabadell, som experts en la fabricació de components utilitzant una varietat de materials compostos de primera qualitat, incloent la fibra de carbó, el Kevlar, la fibra de vidre i el lli. Aquesta diversitat de materials ens permet oferir solucions a una àmplia gamma d'indústries diverses.

La combinació d'un equip altament qualificat i una maquinària avançada ens habilita per afrontar amb èxit fins als reptes més exigents que els nostres clients ens plantegen. Estem orgullosos de posseir un capital humà que no només està ben entrenat, sinó que també està compromès a superar les expectatives en cada projecte.

Sigui quina sigui la complexitat del treball, la nostra capacitat d'adaptació i experiència ens permeten oferir solucions fiables i de primera classe. La nostra passió per l'excel·lència i l'atenció als detalls ens guia en tot el que fem, assegurant que els productes que fabriquem compleixin amb els estàndards més alts i satisfacin les necessitats úniques dels nostres clients.

 

Imatge

ON SOM?

C / Milà i Fontanals, núm. 96 08202 - Sabadell (Barcelona)